APPLE PENCIL 2

13,800 L

Pershkrimi i Produktit

  • Brendi: Apple
  • Gjatësia: 6.53 inç
  • Bluetooth

Garanci per te gjitha produktet e blera tek SATURN DAY

Te sigurte ne shitje

Modeli i ri i Lapsit të Apple sjell përparësi të reja në shkrimin, mbajtjen e shënimeve dhe vizatimin, duke ofruar cilësi më të mirë se kurrë më parë. Ai ngjitet me magnet prapa iPad-it tuaj dhe karikohet pa nevojë për kabëll.

APPLE PENCIL 2 cmimi

Për APPLE PENCIL 2 cmimi është i arsyeshëm dhe më i mirë në treg