Apple pencil 2

14,274 L

Specifikimet Teknike:

  • Gjatësia: 166 mm
  • Diametri: 8,9 mm
  • Pesha: 20,7 gram
  • Lidhjet: Bluetooth

Free worldwide shipping on all orders over $50

  • 30 days easy returns
  • Order yours before 2.30pm for same day dispatch
Guaranteed Safe Checkout

Përshkrimi i produktit:

Apple pencil 2 në shitje tek SATURN DAY.  Apple pencil 2 me cmim i arsyeshem jep saktësi të përsosur piksel dhe është lider në industri, duke e bërë atë të shkëlqyeshëm për vizatim, skicim, ngjyrosje, marrjen e shënimeve, shënimin e skedarëve PDF, është po aq e lehtë dhe e natyrshme për t’u përdorur si një laps.

Apple Pencil (gjenerata e dytë) ju lejon gjithashtu të ndryshoni mjetet pa e vendosur atë, falë sipërfaqes së tij intuitive me prekje që mbështet prekjen e dyfishtë.

Projektuar për iPad Pro, iPad Air dhe iPad mini, ai përmban një skaj të sheshtë që ngjitet në mënyrë magnetike për karikim dhe ngjitet automatik.

Na ndiqni ne rrjetet sociale :

Facebook | Instagram | TikTok