Apple pencil 1

10,881 L

Free worldwide shipping on all orders over $50

 • 30 days easy returns
 • Order yours before 2.30pm for same day dispatch
Guaranteed Safe Checkout

Përshkrimi i Produkti:

 • Nënsistem me shumë prekje
 • Saktësia e përsosur me pixel
 • Përmban sensorë të ndjeshëm presioni dhe animi
 • Dizajni elegant plotëson pamjen e një Apple iPad Pro standard
 • Nuk gërvisht ekranin
 • Përputhshmëria: iPad Pro 12,9 inç (gjenerata 1 dhe 2), iPad Pro 10,5 inç, iPad Pro 9,7 inç, iPad (gjenerata 6, 7, 8 dhe 9), iPad Air (gjenerata e tretë), iPad mini (5 brez).
 • Kapak i ngjitur magnetikisht
 • Lidhet me Bluetooth; dhe karikohet duke përdorur lidhësin Lightning të iPad-it tuaj
 • Vjen me: Apple Pencil, përshtatës Lightning.
 • Përmasat: 6.92″L x 0.35″Dia.
 • Fuçi me majë shkruese ka një dizajn të shkëlqyeshëm të rrumbullakët
 • Ka bateri të ringarkueshme të integruar