Shporta

Telefon / WhatsApp: 068 90 99 909

Transporti 300 Lekë

Rreth nesh

Në një treg të pasur me shumë  e-commerce, ne do t’ju prezantojmë SATURN DAY, i cili nuk ndryshon vetëm nga emri.

SATURN DAY është krijuar për të ofruar komoditetin që të gjithë ne duam këto kohë kundrejt çdo e-commerce, të blejmë nga shtëpia pa patur frikë për cilësinë e produkteve që ju do blini.

Stafi ynë ka shumë vite eksperiencë në fushën e tregtisë dhe duke patur nuhatjen e fortë rreth produkteve më të kërkuara dhe nevojave të klientit, jemi treguar shumë të kujdesshëm në krijimin e çdo detaji në këtë e-commerce.

Çdo produkt i lançuar në faqen tonë online www.saturnday.al është i konsoliduar në mënyrën më të mirë me informacionet më të rëndësishme si dhe me çmimin më të mirë. Përpara se një produkt të bëhet aktiv në faqen tone online, ne jemi siguruar që klientët tanë të ndihen shumë mirë me blerjen e këtij produkti, përsa i përket nevojës që klientët kanë në propocion më çmimin e ofruar.

Stafi i saturnday është i trajnuar për çdo pyetje që ju do të keni dhe për t’i dhënë zgjidhje dilemave dhe nevojave tuaja.

Koha jonë dhe shërbimet tona janë gjithmonë në shërbim të klientit, duke mundësuar që çdokush që zgjedh të bëhet klient i saturnday do të ri-kthehet përsëri tek ne për blerjet e ardhshme.

Tek saturnday ju do të gjeni produkte të ndryshme, si: aksesorë për elektronikë, aksesorë për smartphone, aksesore për makinën etj, por jemi koshient që nuk do limitohemi vetëm me gamën që ofrojmë tani. Ne do të jemi çdo ditë në komunikim bashkë dhe do sjellim për ju çdo produkt që ju na kërkoni. Tek ne asnjë klient nuk do mbetet pa përgjigje apo produkt.

Besimi juaj nuk kërkohet, porse fitohet dhe për këtë ka vetëm një mënyrë: Na Ndiqni!

Smartphonat transport FALAS

J'ua sjellim brenda 2 orësh

Markat më të mira

Mbi 40 marka prestigjoze

Çmime fantastike

Oferta pa fund çdo ditë

100% blerje të sigurta

Cash / PayPal / MasterCard