IPHONE FISH ORIGJINALE

3,450 L

Pershkrimi i Produktit

  • Brendi: Apple

Garanci per te gjitha produktet e blera tek SATURN DAY

Te sigurte ne shitje

Lidheni iPhone, iPad ose iPod tuaj me lidhësin Lightning me Mac-in tuaj të aktivizuar USB-C ose Thunderbolt 3 (USB-C) për sinkronizim dhe karikim, ose me iPad-in tuaj të aktivizuar USB-C për karikim.

IPHONE FISH ORIGJINALE cmimi

Për IPHONE FISH ORIGJINALE cmimi është i arsyeshëm dhe më i mirë në treg