Ofertë!

Airpods 2

999 L

-33%

Free worldwide shipping on all orders over $50

  • 30 days easy returns
  • Order yours before 2.30pm for same day dispatch
Guaranteed Safe Checkout

Pershkrimi i Produktit

Apple Airpods 2 ne shitje

Apple Airpods 2 ne shitje  nga SATURNDAY. AirPods 2 janë një lloj kufjesh me valë të prodhuara nga Apple. Ato u lëshuan në Mars 2019 si përsëritja e dytë e linjës popullore AirPods të Apple.

Disa nga veçoritë kryesore të AirPods 2 përfshijnë:

Lidhja me valë:

  • AirPods 2 lidhen me pajisjet tuaja përmes Bluetooth, duke lejuar një përvojë dëgjimi plotësisht pa tel.

Integrimi Siri:

  • Mund ta aktivizoni Siri në AirPods 2 duke thënë “Hey Siri” ose duke trokitur dy herë te kufjet.

Jetëgjatësia e përmirësuar e baterisë:

  • AirPods 2 ofrojnë deri në 5 orë kohë dëgjimi me një karikim të vetëm dhe deri në 24 orë kohë dëgjimi kur përdorni kutinë e karikimit të përfshirë.

Karikimi i shpejtë:

  • AirPods 2 mund të karikohen në kasë për vetëm 15 minuta për të siguruar deri në 3 orë kohë dëgjimi.

Cilësi më e mirë e zërit:

  • AirPods 2 përmban një çip të përmirësuar H1 që ofron cilësi më të mirë të zërit dhe lidhje më të shpejtë.

Thirrjet telefonike pa duar:

  • AirPods 2 kanë mikrofona me dy rreze që filtrojnë zhurmën e sfondit, duke i bërë thirrjet telefonike të tingëllojnë më qartë.

Konfigurim i lehtë:

  • AirPods 2 lidhen automatikisht me pajisjet tuaja kur i nxirrni nga kutia dhe ato mund të konfigurohen vetëm me një trokitje.

Në përgjithësi, AirPods 2 janë një zgjedhje popullore për këdo që kërkon një përvojë dëgjimi pa tel me cilësi të lartë dhe të përshtatshme.

Airpods 2 cmimi

Për Airpods 2 cmimi është i arsyeshëm dhe më i mirë në treg