Bateri origjinale per Samsung Seria A

470 L941 L

Garanci per te gjitha produktet e blera tek SATURN DAY

Te sigurte ne shitje

25b6 Bateri origjinale per Samsung Seria ABateri me cilësi premium. Bateria e re me 0 cikël
25b6 Bateri origjinale per Samsung Seria A180 ditë garanci
25b6 Bateri origjinale per Samsung Seria ATë gjitha porositë para orës 12 pasdite në një ditë pune do të dërgohen brenda 24 orëve nga Kuala Lumpur

【Vetë-hetim】
Bateria duhet të zëvendësohet nëse telefoni juaj
25b6 Bateri origjinale per Samsung Seria Afiket papritmas,
25b6 Bateri origjinale per Samsung Seria Abateria duhet të karikohet më shpesh se më parë
25b6 Bateri origjinale per Samsung Seria Anuk mund të karikohet
25b6 Bateri origjinale per Samsung Seria ARindezja e telefonit me përqindje të ulët të baterisë
25b6 Bateri origjinale per Samsung Seria APërqindja e baterisë kërcen

Pse pas ndryshimit të pjesës por problemi ende ekziston?
Mund të jetë
25b6 Bateri origjinale per Samsung Seria AU2 ic, nëse bateria shkarkohet shumë shpejt
25b6 Bateri origjinale per Samsung Seria AU2 ic, nëse nuk mund të karikohet me një bateri të ngordhur, por mund të ngarkojë një bateri pjesërisht të ngarkuar
25b6 Bateri origjinale per Samsung Seria AU2 ic, nëse nuk karikohet, nuk i përgjigjet karikimit ose nuk shkon më lart 1%

【Kujtesa miqësore】
25b6 Bateri origjinale per Samsung Seria AKërkohen aftësi dhe teknika të veçanta për instalimin e duhur.
25b6 Bateri origjinale per Samsung Seria ANuk do të jepen udhëzime instalimi. Kjo nuk është një punë e lehtë për dikë që nuk ka fare përvojë.
25b6 Bateri origjinale per Samsung Seria ARekomandojmë fuqimisht të kërkoni një PROFESIONAL për zëvendësim. Ne nuk do të mbajmë përgjegjësi për ndonjë dëmtim në telefonin tuaj celular që mund të shkaktojë gjatë procesit të zëvendësimit.
25b6 Bateri origjinale per Samsung Seria AMund t’ju duhet të kalibroni baterinë tuaj për të marrë gjendjen/shëndetin e saktë të baterisë. Kalibrimi i baterisë është mjaft i thjeshtë, por kërkon pak durim. Thjesht zbrazni baterinë derisa telefoni juaj të vdesë plotësisht dhe më pas karikojeni deri në 100% pa ndërprerje.
25b6 Bateri origjinale per Samsung Seria APërdorni vetëm ngjitës/ngjitës/shirit të dyfishtë që është specifik vetëm për pjesën rezervë të telefonit celular. Mos përdorni zam UHU, ngjitës super, çamçakëz gajah etj. Ne nuk do të vazhdojmë për asnjë garanci/rimbursim nëse përdorni ngjitësin e gabuar

Informacion shtesë

Samsung Seria A

Samsung A01, Samsung A01 core, Samsung A02, Samsung A02 core, Samsung A02s, Samsung A03, Samsung A03 core, Samsung A03s, Samsung A10, Samsung A10s, Samsung A11, Samsung A12, Samsung A13, Samsung A20, Samsung A20e, Samsung A21s, Samsung A22, Samsung A23, Samsung A300, Samsung A30s, Samsung A31, Samsung A310, Samsung A32, Samsung A320, Samsung A33, Samsung A40, Samsung A41, Samsung A50, Samsung A50s, Samsung A51, Samsung A510, Samsung A52, Samsung A53, Samsung A530, Samsung A6 plus, Samsung A70, Samsung A700, Samsung A71, Samsung A72, Samsung A73, Samsung A750, Samsung A8, Samsung A810