APPLE PENCIL 1

11,500 L

Pershkrimi i Produktit

  • Brendi: Apple
  • Gjatësia: 6.92inç
  • Bluetooth

Garanci per te gjitha produktet e blera tek SATURN DAY

Te sigurte ne shitje

Lapsi i Apple zgjeron fuqinë e iPad dhe hap mundësi të reja kreative. Ai është i ndjeshëm ndaj presionit dhe këndit, kështu që mund të ndryshoni lehtësisht trashësinë e vijës, të krijoni ndezje të hollë dhe të prodhoni një gamë të gjerë efektesh artistike – pikërisht si një laps konvencional, por me precizion të plotë pixel.

APPLE PENCIL 1 cmimi

Për APPLE PENCIL 1 cmimi është i arsyeshëm dhe më i mirë në treg