APPLE MAGSAFE KARIKUES

6,325 L

Pershkrimi i Produktit

  • Brendi: Apple
  • Përmasat: 1m

Garanci per te gjitha produktet e blera tek SATURN DAY

Te sigurte ne shitje

Karikuesi MagSafe e bën karikimin me valë të shpejtë. Magnetët e rreshtuar në mënyrë perfekte lidhen me iPhone 14, iPhone 14 Pro, iPhone 13, iPhone 13 Pro, iPhone 12 dhe iPhone 12 Pro dhe ofrojnë karikim më të shpejtë me valë deri në 15 W.

APPLE MAGSAFE KARIKUES cmimi

Për APPLE MAGSAFE KARIKUES cmimi është i arsyeshëm dhe më i mirë në treg