APPLE AIRTAG 1 PACK

5,175 L

Pershkrimi i Produktit

  • Brendi: Apple
  • Përmasat:1.6 x 1.6 x 0.31 inç

Garanci per te gjitha produktet e blera tek SATURN DAY

Te sigurte ne shitje

AirTag është një mënyrë e lehtë për të ndjekur gjërat tuaja. Bashkangjitni një në çelësat tuaj. Vendosni një tjetër në çantën tuaj. Dhe me kaq thjeshtësi, ata janë në vëmendjen tuaj në aplikacionin “Find My app”. AirTag ju mbështet në këtë.

APPLE AIRTAG 1 PACK cmimi

Për APPLE AIRTAG 1 PACK cmimi është i arsyeshëm dhe më i mirë në treg