AIRPODS 2

13,800 L

Pershkrimi i Produktit

  • Active Noise Cancellation
  • H1 chip
  • Bluetooth 5.0
  • Bateria: deri ne 24 orë.

Garanci per te gjitha produktet e blera tek SATURN DAY

Te sigurte ne shitje

AIRPODS 2 cmimi

Për AIRPODS 2 cmimi është i arsyeshëm dhe më i mirë në treg