AIRPODS 3

20,700 L

Pershkrimi i Produktit

  • Active Noise Cancellation
  • Rezistent ndaj ujit
  • H1 chip
  • Bluetooth 5.0
  • Bateria: deri ne 30 orë.

Garanci per te gjitha produktet e blera tek SATURN DAY

Te sigurte ne shitje

AIRPODS 3 cmimi

Për AIRPODS 3 cmimi është i arsyeshëm dhe më i mirë në treg