APPLE ADAPTOR 20W 3PIN

3,220 L

Pershkrimi i Produktit

  • Brendi: Apple

Garanci per te gjitha produktet e blera tek SATURN DAY

Te sigurte ne shitje

Adapteri i energjisë USB-C 20W Apple ofron karikim të shpejtë dhe efikas në shtëpi, në zyrë ose në lëvizje. Lidhe me iPhone 8 ose version më të ri për karikim të shpejtë — 50 përqind bateri në rreth 30 minuta ose çiftoje me iPad Pro dhe iPad Air për performancë optimale të karikimit. E përputhshme me çdo pajisje të aktivizuar USB-C.

APPLE ADAPTOR 20W 3PIN cmimi

Për APPLE ADAPTOR 20W 3PIN cmimi është i arsyeshëm dhe më i mirë në treg