Xham full

250 L

Per sasi me shume se 1 cmimi ndryshon. Me poshte do te gjeni tabelen me cmime dhe sasi te ndryshme.

Garanci per te gjitha produktet e blera tek SATURN DAY

Te sigurte ne shitje

Cope Cmimi Totali
1 250 250
2 240 480
3 230 690
4 220 880
5 210 1050
6 200 1200
7 190 1330
8 180 1440
9 170 1530
10 160 1600
11 150 1650
12 140 1680
13 130 1690
14 120 1680
15 110 1650
16 100 1600