WATCH SERIA 7 45 MM

48,380 L

Free worldwide shipping on all orders over $50

 • 30 days easy returns
 • Order yours before 2.30pm for same day dispatch
Guaranteed Safe Checkout

WATCH SERIA 7 45 MM

Përshkrimi Produktit:

Seria 7 është ora më e qëndrueshme e Apple e ndërtuar ndonjëherë, me një kristal të përparmë edhe më rezistent ndaj çarjeve. Ekrani më i madh, më i avancuar Always-On Retina ende e bën gjithçka që bëni me Apple Watch Series 7 më të madhe dhe më të mirë. Qëndroni në qendër. Ec perpara. Marrja e një momenti gjatë ditës për të pushuar dhe marrë frymë mund të zvogëlojë stresin. Apple Watch Series 7 ofron veçori të fuqishme shëndetësore në kyçin tuaj.

Një sensor dhe aplikacion i avancuar për të matur nivelet e oksigjenit në gjak. Aftësia për të marrë një EKG në çdo kohë. Njoftimet e rrahjeve të larta dhe të ulëta të zemrës dhe ritmit të parregullt të zemrës. Apple Watch Series 7 ofron veçori të fuqishme shëndetësore në kyçin tuaj.

E ardhmja e shëndetit thelbësore Vështrime shëndetësore në horizont. Ndiqni dhjetëra stërvitje, duke përfshirë tai chi dhe Pilates të reja. Përjetoni Apple Fitness+, duke shfaqur stërvitje të klasit botëror nga trajnerët më të mirë në botë. Mbyllni unazat e aktivitetit tuaj kur arrini qëllimet tuaja personale të përditshme.

Në të gjithë sistemin, butonat janë ridizajnuar për të përfituar nga ekrani më i madh. Pra, përdorimi i aplikacioneve si Llogaritësi, Kronometri dhe Kohëmatësi është më i lehtë se kurrë. Apple Watch vjen me një veçori të re e cila është një tastierë QWERTY që ju lejon të prekni ose rrëshqitni nga shkronja në shkronjë me QuickPath.

Nuk keni nevojë të ngrini kyçin e dorës ose të prekni ekranin për të parë kohën ose informacione dhe komplikime të tjera në faqen e orës, sepse ekrani është gjithmonë i ndezur. U nevojitën ndryshime thelbësore të dizajnit për të arritur vizionin e ekranit më të madh Always-On Retina.

Përshkrimi Specifik:

 • Memoria: 32 GB
 • OS (sistemi operativ): iOS
 • Lidhja: Bluetooth 5
 • Lidhja NFC: Wi-Fi
 • Ekrani: Oled me prekje
 • Madhësia: e madhe
 • Rripi mund të hiqet dhe të zëvendësohet.
 • Pesha 38.8g.
 • Rezistente ndaj ujit.
 • I papërshkueshëm nga noti.
 • Rezistent ndaj pluhurit.
 • Rezistente ndaj gërvishtjeve.
 • E përputhshme me aplikacionet nga dyqani i aplikacioneve Apple.
 • Përgjigjuni thirrjeve.
 • Lexoni tekste dhe përgjigjuni teksteve.
 • Lexoni emailet dhe përgjigjuni emaileve.
 • Merrni njoftime në rrjetet sociale dhe postoni në rrjetet sociale.
 • Shikoni kalendarin dhe ndryshoni kalendarin.
 • Shfaq motin.
 • Luajtësi muzikor.
 • Monitorues i rrahjeve të zemrës.
 • GPS.
 • Matje Kalorishë.
 • Matje Gumii.
 • Aksesorët e përfshirë: Karikues i shpejtë magnetik 1 m në kabllo USB-C, .