Galaxy Watch 5 Pro 45

Garanci per te gjitha produktet e blera tek SATURN DAY

Te sigurte ne shitje

Pershkrimi i Produktit

Samsung Galaxy Watch5 Pro ne shitje

Samsung Galaxy Watch5 Pro ne shitje nga SATURNDAY. Dizajni i Galaxy Watch 5 Pro 45 mm përmban një dizajn elegant dhe me një ekran rrethor Super AMOLED 1,4 inç dhe një kornizë rrotulluese për navigim të lehtë.

Ndjekja e fitnesit:

  • Ora ka një sërë veçorish të gjurmimit të fitnesit, duke përfshirë gjurmimin automatik të stërvitjes, GPS, monitorimin e rrahjeve të zemrës dhe gjurmimin e gjumit. Ai gjithashtu ka mbi 120 mënyra stërvitjeje për të zgjedhur.

Monitorimi i shëndetit:

  • Galaxy Watch 5 Pro 45 mm ofron gjithashtu veçori të monitorimit të shëndetit si monitorimi i oksigjenit në gjak (SpO2), monitorimi i EKG-së dhe monitorimi i presionit të gjakut.

Lidhshmëria:

  • Ora mund të lidhet me telefonin tuaj inteligjent përmes Bluetooth ose Wi-Fi, duke ju lejuar të merrni njoftime, të bëni telefonata dhe të përdorni aplikacionet tuaja të preferuara drejtpërdrejt nga kyçi i dorës.

Jetëgjatësia e baterisë:

  • Galaxy Watch 5 Pro 45 mm ka një bateri afatgjatë që mund të zgjasë deri në 80 orë me një karikim të vetëm.

Rezistenca ndaj ujit:

  • Me një vlerësim të rezistencës ndaj ujit prej 5ATM, ora mund të përballojë zhytjen në ujë deri në 50 metra thellësi.

Samsung Watch 5 Pro cmimi

Samsung Watch 5 Pro cmimi