Galaxy Watch 3 45

21,645 L

Free worldwide shipping on all orders over $50

 • 30 days easy returns
 • Order yours before 2.30pm for same day dispatch
Guaranteed Safe Checkout

Galaxy Watch 3 45

Përshkrimi Produktit:

Orë inteligjente Samsung Galaxy Watch3 45mm (SM-R840) HR GPS – E zezë
Ky produkt është shembull i kombinimit klasikes me teknologjine paraqitja e jashtme me rrip lëkure merr pamjen e një ore normale dore automatike, ora inteligjente Galaxy Watch3 është e pajisur me shumë veçori te cilat mund ti shikoni tek përshkrimi specifik. Ky produkt është i testuar dhe i verifikuar se është 100% funksional përpara se të dalë nga fabrika dhe është e perfshirë me garanci.

Përshkrimi Specifik:

 • Orë sportive: Jo
 • Bluetooth: Po
 • Wi-Fi: Po
 • Materiali: Alumin
 • Lloji i brezit: Lëkurë
 • Ngjyra e brezit: E zezë
 • Shpejtësi: Po
 • Gjurmues i kalorive: Po
 • Qelizore: Po
 • Sistemi i Operimit (OS): Tizen
 • Model: Galaxy Watch3
 • Mikrofoni: Po
 • Madhësia e ekranit: 1.4 inch
 • Ngjyra: E zezë
 • Memorja: 8 GB
 • GPS: Po
 • Monitor i rrahjeve të zemrës: Po
 • Marka: Samsung
 • Pesha: 54 g