Nokia 6310 2 cope

6,000 L

Garanci per te gjitha produktet e blera tek SATURN DAY

Te sigurte ne shitje

Përshkrimi i Produktit

Nokia 6310 në shitje 2 cope

Nokia 6310 në shitje nga SATURNDAY. Telefoni është i pajisur me një ekran pikturë njëngjyrëshe me një rezolucion prej 96 x 65 piksele. Ka një dizajn kompakt dhe është i lehtë për tu trajtuar, me përmasa 129 x 47 x 17.5 mm dhe një peshë prej 111 g.

Ky Telefon është i pajisur me disa veçori që ishin të dobishme për përdoruesit e biznesit, duke përfshirë një altoparlant të integruar dhe thirrje zanore. Ky Telefon gjithashtu ka një kalendar, kalkulator dhe orë me zile, si dhe mundësinë për të dërguar dhe marrë mesazhe SMS.

Karakteristikat

Ekrani:

 • Grafik pikturë njëngjyrëshe, 96 x 65 piksele, 5 rreshta

Memoria:

 • Libri i Telefonave: 500 hyrje
 • Regjistrimet e thirrjeve: 10 telefonata të marra, 10 të marra, 10 thirrje të humbura
 • E brendshme: 2 MB

Tingulli:

 • Llojet e alarmit: Vibrimi; Zile polifonike (4).
 • Altoparlanti: Po
 • Foleja 3.5 mm: Jo

Karakteristikat:

 • Mesazhimi: SMS
 • Shfletuesi: WAP 1.1
 • Lojëra: 4 (Snake II, Pairs II, Space Impact, Bantumi)
 • Organizuesi: Kalendar, Lista e detyrave, Alarmi, Llogaritësi, Kronometri
 • Thirrja zanore: Po
 • Futja parashikuese e tekstit: T9

Bateria:

 • Lloji: Bateri Li-Ion e lëvizshme 900 mAh (BMC-3)
 • Gatishmëria: Deri në 260 orë
 • Koha e bisedës: Deri në 4 orë

Nokia 6310 çmimi

Për Nokia 6310 çmimi është i arsyeshëm dhe kanë të njëjtin çmim secila nga 2 Telefonat që kemi