NOKIA 220 32 GB I RI

6,000 L

Free worldwide shipping on all orders over $50

  • 30 days easy returns
  • Order yours before 2.30pm for same day dispatch
Guaranteed Safe Checkout

Përshkrimi i produktit

NOKIA 220 32 GB I RI

NOKIA 220 32 GB I RI ne shitje nga SATURNDAY. Po planifikoni të blini një telefon rezervë? Atëherë ky Nokia 220 është ajo që ju nevojitet. Ky telefon me veçori Nokia nuk është vetëm ideal për telefonata dhe mesazhe, por gjithashtu ofron argëtim pa ndërprerje.

Ekrani
Me një ekran 6,09 cm, ky telefon me dy SIM është i përshtatshëm për funksionin bazë të thirrjeve dhe shkëmbimit të mesazheve me tekst.

Bateria
Me një bateri të zëvendësueshme 1100 mAh, ky telefon ofron kohë bisede deri në 15 orë dhe kohë gatishmërie deri në 576 orë.

Hapsirë ruajtjeje
Ky telefon, me RAM 8 MB dhe hapësirë ruajtëse të zgjerueshme deri në 32 GB, ka memorie të mjaftueshme për të ruajtur kontaktet, regjistrin e thirrjeve dhe SMS.

Multimedia
Falë luajtësit të tij FM, mund të kënaqeni duke dëgjuar këngë gjatë ditës në këtë telefon me funksion. Ky celular gjithashtu mbështet video player MP3, AVC dhe MPEG 4.

Kamera dhe media sociale
Me një kamerë kryesore 2 MP, ky telefon Bluetooth është ideal për të kapur fotografi në lëvizje dhe për t’i postuar ato në aplikacionet sociale si Facebook dhe Twitter.

Na ndiqni ne rrjete sociale:

Facebook | Instagram | TikTok