NOKIA 125 32 MB I RI

5,000 L

Free worldwide shipping on all orders over $50

 • 30 days easy returns
 • Order yours before 2.30pm for same day dispatch
Guaranteed Safe Checkout

Përshkrimi i Produktit

Nokia 125 i Ri ne shitje

Nokia 125 i Ri ne shitje nga SATURNDAY. Nokia 125 Ka një dizajn kompakt dhe është ndërtuar për të qenë i qëndrueshëm, duke e bërë atë një zgjedhje të shkëlqyer për ata që kanë nevojë për një telefon të besueshëm për përdorim të përditshëm.

Nokia 125 ka një ekran me ngjyra 2.4 inç me një rezolucion prej 240 x 320 piksele. Nokia 125 gjithashtu ka një tastierë standarde alfanumerike për mesazhe dhe telefonata të lehta. Nokia 125 ka një bateri 1020 mAh që mund të sigurojë deri në 19.4 orë kohë bisede dhe deri në 23.4 ditë kohë pritjeje.

Karakteristika të Nokia 125 

Ekrani i Nokia 125:

 • 2.4 inç, rezolucion 240 x 320 piksele

Bateria e Nokia 125:

 • Bateri Li-Ion e lëvizshme 1020 mAh
 • Deri në 19.4 orë kohë bisede
 • Deri në 23,4 ditë kohë gatishmërie

Kamera e Nokia 125:

 • Kamera e pasme VGA

Lidhshmëria e Nokia 125:

 • GSM 900/1800 (BE)
 • Radio FM
 • microUSB 1.1
 • fole kufjesh 3.5 mm

Dimensionet të Nokia 125:

 • 132 x 50,5 x 15 mm

Pesha e Nokia 125:

 • 91.3 g

Karakteristika të tjera të Nokia 125:

 • Tastiera alfanumerike
 • Elektrik dore e integruar
 • Llogaritësi, Kalendari, Konvertuesi, Menaxheri i Shpenzimeve
 • Loja Snake Xenzia e ngarkuar paraprakisht

Nokia 125 iRi cmimi

Për Nokia 125 iRi cmimi është i arsyeshëm