NOKIA 110 32 GB I RI

6,500 L

Free worldwide shipping on all orders over $50

  • 30 days easy returns
  • Order yours before 2.30pm for same day dispatch
Guaranteed Safe Checkout

Përshkrimi i Produktit

NOKIA 110 i Ri në shitje

NOKIA 110 i Ri në shitje nga SATURNDAY. Nokia 110 është një telefon celular bazë që ofron veçori bazë dhe është krijuar për përdoruesit që kanë nevojë për një telefon celular të besueshëm dhe të përballueshëm. Këtu është një përshkrim i hollësishëm i veçorive të tij:

Ekrani i NOKIA 110:

  • Nokia 110 vjen me një ekran 1.77 inç QQVGA me një rezolucion prej 160 x 120 piksele.

Bateria e NOKIA 110:

  • Telefoni mundësohet nga një bateri e lëvizshme 800 mAh që ofron deri në 14 orë kohë bisede dhe deri në 18,5 ditë kohë pritjeje.

Memoria e NOKIA 110:

  • Nokia 110 vjen me 4 MB memorie të brendshme, e cila është e mjaftueshme për të ruajtur deri në 2000 kontakte dhe 500 mesazhe me tekst. Telefoni gjithashtu ka një fole për kartën microSD që mbështet deri në 32 GB memorie shtesë.

Dizajni i NOKIA 110:

  • Telefoni ka një dizajn klasik karamele me një guaskë polikarbonati që disponohet në ngjyrat e zeza, blu të oqeanit dhe rozë.

Tastiera e NOKIA 110:

  • Nokia 110 përmban një tastierë tradicionale alfanumerike me çelësa të ndarë mirë që e bëjnë të lehtë shkrimin.

Lidhshmëria e NOKIA 110:

  • Nokia 110 përmban një portë mikro-USB për karikim dhe transferim të të dhënave. Telefoni gjithashtu ka lidhje Bluetooth 4.2 dhe vjen me një fole kufjesh 3.5 mm për të dëgjuar radio FM dhe muzikë MP3.

Karakteristika të tjera te NOKIA 110:

Nokia 110 përfshin gjithashtu një elektrik dore të integruar, kalkulator dhe orë alarmi. Telefoni përmban gjithashtu një radio FM me RDS dhe një lojë të parainstaluar Snake.

NOKIA 110 i Ri cmimi

NOKIA 110 i Ri cmimi eshte i arsyeshem dhe me i mire ne treg