NOKIA 106 32 GB I RI

3,000 L

Free worldwide shipping on all orders over $50

  • 30 days easy returns
  • Order yours before 2.30pm for same day dispatch
Guaranteed Safe Checkout

Përshkrimi i Produktit

NOKIA 106 në shitje

NOKIA 106 në shitje nga SATURNDAY. NOKIA 106 është krijuar për përdoruesit që kanë nevojë për një telefon celular të thjeshtë dhe të besueshëm për të bërë thirrje dhe për të dërguar mesazhe me tekst. Këtu është një përshkrim i detajuar i veçorive të tij:

Ekrani i NOKIA 106:

Nokia 106 përmban një ekran TFT 1.8 inç me një rezolucion prej 160 x 128 piksele. Ekrani është i aftë të shfaqë deri në 65,000 ngjyra.

Bateria e NOKIA 106:

Telefoni mundësohet nga një bateri e lëvizshme 800 mAh që ofron deri në 15 orë kohë bisede dhe deri në 21 ditë kohë pritjeje.

Memoria e NOKIA 106:

Nokia 106 vjen me 4 MB memorie të brendshme, e cila është e mjaftueshme për të ruajtur deri në 2000 kontakte dhe 500 mesazhe me tekst.

Dizajni i NOKIA 106:

Telefoni ka një dizajn klasik karamele me një guaskë të qëndrueshme polikarbonati që mund t’i rezistojë trajtimit të ashpër. Telefoni është i disponueshëm në ngjyrat e zeza, të bardha dhe të kuqe.

Tastiera e NOKIA 106:

Nokia 106 përmban një tastierë tradicionale alfanumerike me çelësa të mëdhenj dhe të vendosur mirë që e bëjnë të thjeshtë shkrimin.

Lidhshmëria e NOKIA 106:

Nokia 106 përmban një portë mikro-USB për karikim dhe një fole kufjesh 3,5 mm për të dëgjuar radio FM dhe muzikë MP3. Telefoni vjen gjithashtu me lidhje Bluetooth 2.1.

Karakteristika të tjera te NOKIA 106:

Nokia 106 përfshin gjithashtu një elektrik dore të integruar, kalkulator dhe orë alarmi. Telefoni përmban gjithashtu një radio FM me RDS dhe një lojë të parainstaluar Snake Xenzia.

NOKIA 106 cmimi

Per NOKIA 106 cmimi eshte i arsyeshem