Miniphones 100 cope

Garanci per te gjitha produktet e blera tek SATURN DAY

Te sigurte ne shitje

Përshkrimi i Produktit

Miniphones 100 copë në shitje 

Miniphones 100 copë në shitje nga SATURNDAY. Miniphones  janë pajisje të vogla, kompakte celulare që zakonisht kanë një madhësi ekrani më të vogël se 3 inç dhe janë të dizajnuara për të qenë shumë portativë.

Pavarësisht funksionalitetit të tyre të kufizuar, telefonat mini janë të popullarizuar në mesin e demografive të caktuara që preferojnë thjeshtësinë dhe besueshmërinë e tyre. Ata janë gjithashtu një zgjedhje popullore për njerëzit që duan një telefon të dytë për udhëtime ose si një pajisje rezervë.

Miniphones 100 cope çmimi

Miniphones 100 cope çmimi është 15 Euro për copë