Ofertë!

Leve Ps3

1,499 L

-40%

Free worldwide shipping on all orders over $50

  • 30 days easy returns
  • Order yours before 2.30pm for same day dispatch
Guaranteed Safe Checkout

Pershkrimi i Produktit

Leve Ps3 ne shitje

Leve Ps3 ne shitje nga SATURNDAY. Leve Ps3 është krijuar për të ofruar një përvojë më zhytëse të lojës duke i lejuar lojtarët të kontrollojnë sasinë e presionit që ushtronin mbi butonat, gjë që do të ndikonte në veprimet e kryera nga karakteri ose automjeti i tyre në lojë.

Karakteristikat te Ps3 lever:

Butonat te Ps3 lever:

Kontrolluesi DualShock 3 ka strukturën standarde të butonave të kontrolluesit të PlayStation, duke përfshirë një D-pad, katër butona fytyre (Trekëndëshi, Rrethi, X dhe Sheshi), dy shkopinj analogë dhe këmbëzat L1, L2, R1 dhe R2.

Ndjeshmëria e lëvizjes e Ps3 lever:

Kontrolluesi DualShock 3 ka teknologjinë e integruar të sensorit të lëvizjes që e lejon atë të zbulojë lëvizjet dhe animet në gjashtë drejtime.

Lidhshmëria me valë e Ps3 lever:

Kontrolluesi DualShock 3 lidhet me tastierën PS3 nëpërmjet teknologjisë me valë Bluetooth, duke i lejuar lojtarët të lëvizin lirshëm pa u lidhur me tastierën.

Bateria e Ps3 lever:

Kontrolluesi ka një bateri të integruar të rikarikueshme që ofron deri në 30 orë lojë me një karikim të vetëm.

Reagimi i dridhjeve:

Ps3 lever përfshin motorë dridhjesh që ofrojnë reagime të prekshme gjatë lojës, duke përmirësuar përvojën e përgjithshme të lojës.

Madhësia dhe pesha:

Ps3 lever ka përmasa afërsisht 6,3 x 3,9 x 2,4 inç (160 x 100 x 60 mm) dhe peshon rreth 7 ounces (198 gram).

Leve Ps3 cmimi 

Per Leve Ps3 cmimi eshte i arsyeshem dhe me i mire ne treg