Ofertë!

Kufje iphone 7,7+,8,.13 promax

499 L

-67%

Përshkrimi Specifik

Kufjet standarde me tela të Apple, të cilat vijnë me një lidhës Lightning dhe mikrofon të integruar dhe telekomandë. Ato janë të përfshira në kutinë me shumicën e modeleve iPhone.

Free worldwide shipping on all orders over $50

  • 30 days easy returns
  • Order yours before 2.30pm for same day dispatch
Guaranteed Safe Checkout

Përshkrimi i Produktit:

Kufje per iPhone ne shitje

Kufje për iPhone në shitje nga SATURNDAY. Kufje EarPods për iPhone 7, 7 Plus, 8 dhe 13 Pro Max që vijnë të gjithë me një portë Lightning për daljen e audios, që do të thotë se ata nuk kanë një fole tradicionale të kufjeve 3.5 mm. Në vend të kësaj, do t’ju duhet të përdorni kufje që janë të pajtueshme me portën Lightning ose të përdorni një përshtatës për të lidhur kufjet tradicionale me portën Lightning.

Apple ofron një palë EarPods me tela me një lidhës Lightning në kuti me iPhone 7, 7 Plus, 8 dhe 13 Pro Max. Këto EarPods kanë një dizajn që është i ngjashëm me EarPods të vjetra me një fole 3.5 mm, por në vend të tyre kanë një lidhës Lightning. EarPods me lidhës Lightning kanë kontrolle të integruara për rregullimin e volumit, luajtjen ose ndalimin e muzikës dhe përgjigjen ose përfundimin e telefonatave.

Na ndiqni ne rrjete sociale:

Facebook | Instagram | TikTok