Ofertë!

Kufje iPhone 5-6s+

299 L

-57%

Free worldwide shipping on all orders over $50

  • 30 days easy returns
  • Order yours before 2.30pm for same day dispatch
Guaranteed Safe Checkout

Pershkrimi i Produktit:

Kufje për iPhone në shitje

Kufje për iPhone në shitje nga SATURNDAY. EarPods janë një lloj kufjesh me tela që janë projektuar dhe prodhuar nga Apple Inc. Ato janë kufjet standarde që vijnë së bashku me shumë produkte të Apple, duke përfshirë iPhone, iPad dhe iPod.

EarPods kanë një dizajn unik që synon të përshtatet rehat në një shumëllojshmëri të gjerë të formave dhe madhësive të veshëve, duke minimizuar gjithashtu humbjen e zërit dhe duke maksimizuar prodhimin e zërit. Ato vijnë gjithashtu me një telekomandë të integruar dhe mikrofon që i lejojnë përdoruesit të rregullojnë volumin, të kontrollojnë riprodhimin e muzikës dhe të marrin telefonata pa pasur nevojë të nxjerrin telefonin nga xhepi ose çantë.

Karaktersistkat te EarPods

Përputhshmëria:

  • EarPods janë krijuar për të punuar me të gjitha pajisjet Apple që kanë një fole kufjesh 3,5 mm, duke përfshirë modelet iPhone, iPad, iPod touch dhe Mac.

Cilësia e audios:

  • EarPods kanë një përgjigje frekuence prej 20 Hz deri në 20,000 Hz dhe një ndjeshmëri prej 109 dB. Ata gjithashtu kanë një mikrofon të integruar për thirrjet telefonike dhe komandat zanore.

Dizajni:

  • EarPods kanë një dizajn unik, ergonomik që synohet të përshtatet rehat në shumicën e veshëve. Ato janë të formësuara për të drejtuar tingullin në kanalin e veshit për cilësi më të mirë të audios dhe kanë një telekomandë në kordon që ju lejon të rregulloni volumin, të kontrolloni riprodhimin e muzikës dhe të pranoni telefonata.

Gjatësia e kabllit:

  • Kablloja për EarPods është afërsisht 1,2 metra (47 inç).

Lidhës:

  • EarPods përdorin një lidhës 3,5 mm të folesë së kufjeve, që është foleja standarde e audios që gjendet në shumicën e telefonave inteligjentë, tabletëve dhe laptopëve.

Pesha:

  • EarPods peshojnë afërsisht 11 gram (0,39 ons).

Paketimi:

  • EarPods vijnë të paketuara në një kuti të vogël kompakte që përfshin një kuti ruajtjeje