Ofertë!

Karikuese iphone ×

999 L

-50%

Free worldwide shipping on all orders over $50

 • 30 days easy returns
 • Order yours before 2.30pm for same day dispatch
Guaranteed Safe Checkout

Përshkrimi i Produktit

Karikuese iphone x ne shitje

Karikuese iphone x ne shitje nga SATURNDAY. Për të karikuar një iPhone, do t’ju duhet një kabllo Lightning dhe një burim energjie. Këtu janë hapat që duhen ndjekur:

 • Lidheni kabllon Lightning me portën e karikimit në fund të iPhone tuaj.
 • Lidheni anën tjetër të kabllit Lightning në një burim energjie, si për shembull një përshtatës muri ose një port USB kompjuteri.
 • Pasi kablloja të lidhet me burimin e energjisë, iPhone juaj do të fillojë të karikohet automatikisht.
 • Për të kontrolluar statusin e karikimit të iPhone tuaj, kërkoni ikonën e baterisë në këndin e sipërm djathtas të ekranit. Ikona do të tregojë një simbol rrufeje pranë baterisë kur telefoni është duke u ngarkuar.
 • Kur bateria të jetë plotësisht e ngarkuar, ikona do të shfaqë një simbol të prizës pranë baterisë. Në këtë pikë, mund ta shkëputni iPhone tuaj nga karikuesi.

Karakteristikat te karikues iPhone X:

 • Tensioni i hyrjes: 100-240V AC, 50/60Hz (për përdorim me përshtatës muri)
 • Tensioni i daljes: 5V DC, 1A ose 2.1A (në varësi të modelit)
 • Lloji i lidhësit: USB-A (për përdorim me përshtatës muri)
 • Gjatësia e kabllit: 1 metër (3.3 këmbë) ose më e gjatë (në varësi të modelit)
 • Përputhshmëria: E përputhshme me modelet e iPhone që kanë një port Lightning, duke përfshirë iPhone 12, iPhone 11, iPhone
 • XS, iPhone XR, iPhone X, iPhone 8 dhe modelet e mëparshme