Ofertë!

Karikues 12 -13 Promax

1,990 L

-34%

Free worldwide shipping on all orders over $50

  • 30 days easy returns
  • Order yours before 2.30pm for same day dispatch
Guaranteed Safe Checkout

Pershkrimi i Produktit

Karikues iPhone 12 -13 Pro Max ne shitje

Karikues iPhone 12 -13 Pro Max ne shitje nga SATURNDAY. Karikuesi Apple 20W USB-C është një karikues i vogël, kompakt që mund të karikojë shpejt iPhone 12 Pro Max. Është i pajtueshëm me një sërë pajisjesh me USB-C, duke përfshirë iPhone, iPad dhe Mac.

Disa nga veçoritë kryesore të përshtatësit të energjisë Apple 20W USB-C përfshijnë:

  • Dizajn kompakt dhe i lëvizshëm
  • Mbështet shpërndarjen e energjisë USB (USB-PD) për karikim të shpejtë
  • E përputhshme me një sërë pajisjesh me USB-C
  • Ofron një fuqi maksimale prej 20 W
  • Mbrojtje të integruara për të mbrojtur kundër mbingarkimit dhe mbinxehjes
  • Këmba të palosshme për ruajtje dhe transport të lehtë
  • Përdorimi i përshtatësit të energjisë Apple 20W USB-C me një kabllo USB-C në Lightning (shitet veçmas) mund të karikojë
  • iPhone 12 Pro Max tuaj deri në 50% në vetëm 30 minuta.

Përshtatësi i energjisë USB-C 20W Apple mbështet furnizimin me energji USB (USB-PD), i cili është një standard i karikimit të shpejtë që mund të karikojë iPhone 12 Pro Max tuaj deri në 50% në vetëm 30 minuta kur përdoret me një USB-C në Lightning kabllo (shitet veçmas). Ai përmban gjithashtu masa mbrojtëse të integruara për t’u mbrojtur nga mbingarkesa dhe mbinxehja, dhe dhëmbët e tij të palosshëm e bëjnë të lehtë ruajtjen dhe transportin.