IPHONE 14 PROMAX New esim purple

143,910 L

Pershkrimi Specifik:

  • Ekrani: Ekran OLED 6,7 inç (17,00 cm).
  • Procesori: Çip A16 Bionic, Hexa Core
  • Kamera: 48 MP + 12 MP + 12 MP trefishtë e pasme dhe 12 MP kamera e përparme
  • Bateria: Karikimi me valë Qi deri në 7,5 W
  • Siguria: FaceID

Free worldwide shipping on all orders over $50

  • 30 days easy returns
  • Order yours before 2.30pm for same day dispatch
Guaranteed Safe Checkout

Përshkrimi i Produktit:

iPhone 14 Pro Max eSim ne shitje

iPhone 14 Pro Max eSim ne shitje nga SATURNDAY. I pajisur me një kamera inovative 48MP për detaje mahnitëse, i pajisur me zbuluesin e përplasjes që një veçori jetike e sigurisë e krijuar për të shpëtuar jetë, i projektuar për qëndrueshmëri me Mburojën Qeramike, më e fortë se çdo xham e smartfoni. Bateria e qëndrueshme deri në 29 orë në riprodhimin e videos.

eSim

eSIM (SIM i integruar) është një kartë SIM që është e integruar në një pajisje dhe nuk mund të hiqet. Është një çip i vogël që është i integruar në pajisje, si p.sh. një smartphone, tablet ose orë inteligjente, dhe vepron si një kartë SIM tradicionale, duke e lejuar pajisjen të lidhet me një rrjet celular.

Ndryshe nga kartat SIM tradicionale, të cilat janë karta fizike që duhet të futen në folenë e kartës SIM të pajisjes, eSIM-të mund të programohen nga distanca për t’u lidhur me një rrjet celular. Kjo do të thotë që përdoruesit mund të kalojnë midis rrjeteve të ndryshme celulare pa pasur nevojë të ndryshojnë fizikisht kartën e tyre SIM.

iPhone 14 Pro Max cmimi

Për iPhone 14 Pro Max cmimi është i arsyeshëm