Galaxy Watch 4 42

20,475 L

Free worldwide shipping on all orders over $50

  • 30 days easy returns
  • Order yours before 2.30pm for same day dispatch
Guaranteed Safe Checkout

Galaxy Watch 4 42

Pershkrimi i produktit:

Ky produkt është i testuar dhe i verifikuar se është 100% funksional përpara se të dalë nga fabrika dhe është e perfshirë me garanci. 

Pershkrimi i Specifik:

  • Marka: Samsung
  • Emri i modelit: Galaxy Watch4 Classic
  • Bluetooth
  • Ngjyra: e zezë
  • Madhësia e ekranit: 1.19 inch
  • Karakteristikat e veçanta: Monitor i gjumit, Monitor i presionit të gjakut, GPS, gjurmues i kalorive
  • Forma: e rrumbullakët