Galaxy Buds 2 Pro

Free worldwide shipping on all orders over $50

  • 30 days easy returns
  • Order yours before 2.30pm for same day dispatch
Guaranteed Safe Checkout

Galaxy Buds 2 Pro

Përshkrimi i produktit:

ANULIMI AKTIV I ZHURMAVE: Zvogëloni zhurmën e padëshiruar me Galaxy Buds2 Pro; Ata përdorin anulimin inteligjent aktiv të zhurmës* për të qetësuar edhe tingujt më të lartë të jashtëm; Përshtatuni me atë që ka më shumë rëndësi pa u shqetësuar nga tingujt shpërqendrues përreth jush. Shënim: Nëse madhësia e majave të kufjeve nuk përputhet me madhësinë e kanaleve të veshit tuaj ose kufjet nuk janë të vendosura siç duhet në veshët tuaj, mund të mos merrni saktë cilësitë e zërit ose performanca e thirrjes. Ndryshoni majat e kufjeve me ato që përshtaten më mirë në veshin tuaj.

CILËSIA E TINGUT HI-FI: Tingulli me cilësi të studios nuk është vetëm për profesionistët; Ndjeni çdo notë sikur jeni aty me Galaxy Buds2 Pro** dhe përfitoni një përvojë dëgjimi të nivelit tjetër, pavarësisht nëse jeni duke lëvizur në listën tuaj të luajtjes ose duke qëndruar të informuar me një podcast

AUDIO I PËRMIRËSUAR 360 GRAND: Përforconi atë që ju pëlqen; Minimizoni atë që nuk e bëni; Audioja e përmirësuar 360 gradë** nxjerr në pah tonet që ju pëlqejnë nga çdo kënd për një përvojë të personalizuar të tingullit rrethues sa herë që i hapni ato

PËRSHTATJE E SHKELQYER: Ngjituni dhe harroni se janë atje; Galaxy Buds2 Pro janë kufje kufjesh të dizajnuara për të qenë edhe më të rehatshëm se më parë dhe përshtaten në mënyrë të sigurt pavarësisht se çfarë jeni duke bërë; Qoftë për punën apo stërvitjen tuaj, bëni të gjitha lëvizjet tuaja të qetë

TEKNOLOGJIA HD VOICE: Kthejeni çdo telefonatë në një bisedë me definicion të lartë; Teknologjia HD Voice e ndan zërin tuaj nga zhurma përreth, kështu që ju jeni të pastër kristal edhe me ngutje dhe nxitim rreth jush

Vazhdo bisedën pa hequr kufjet; Kur zbulohet zëri juaj, “Modaliteti inteligjent i bisedës” çaktivizon “Anulimin aktiv të zhurmës”, ul volumin dhe i vendos “Bullet tuaja” në “Modalitetin e Ambientit”
REZISTENT ndaj ujit: Uji nuk do t’ju prishë stërvitjen; IPX7 Galaxy Buds2 Pro rezistent ndaj ujit mund ta mbajë ritmin edhe me pak shi; Ato mbrohen për zhytje deri në 3 këmbë të thella për gjysmë ore