EKRAN XIAOMI POCO F1

4,500 L

Free worldwide shipping on all orders over $50

  • 30 days easy returns
  • Order yours before 2.30pm for same day dispatch
Guaranteed Safe Checkout

EKRAN XIAOMI POCO F1

Përshkrimi i Produktit:

Zëvendësoni ekranin e celularit tuaj XIAOMI POCO F1 që jane të thyer, të gërvishtur, të dëmtuar, me defekt ose të papërdorshëm me një Ekran Origjinal dhe të testuar LCD te ri duke i dhënë një pamje të re celularit tuaj.

Kujdes!

Ju lutemi mbani mend që testoni produktin tuaj përpara se ta instaloni. Nëse jo, do të jetë e vështirë të gjykohet përgjegjësia nëse LCD është i dëmtuar. kështu që pasi të jetë instaluar LCD, çdo dëmtim i shkaktuar nga njeriu, ne nuk do të marrim asnjë përgjegjësi.