EKRAN XIAOMI NOTE 9T

4,500 L

Free worldwide shipping on all orders over $50

  • 30 days easy returns
  • Order yours before 2.30pm for same day dispatch
Guaranteed Safe Checkout

EKRAN XIAOMI NOTE 9T

Përshkrimi i Produktit:

U prish EKRAN XIAOMI NOTE 9T me prekje ose digjitalizuesi në telefonin tuaj Zëvendësoni ekranin e thyer, të plasaritur ose të gërvishtur në celularin tuaj. Përshtatje perfekte me cilësi të lartë prodhimi.

Ekrani zëvendësues i ekranit me prekje vjen me garancinë e defektit të prodhimit është bërë në paketim të sigurt për t’u siguruar që produkti të jetë në formë të përsosur.

I kompletuar me ekran me prekje dixhitalizuese dhe pllakë xhami të përparme.

Nëse ekrani i telefonit tuaj është i prishur dhe nuk e dini se cila pjesë ju nevojitet, atëherë merrni LCD-në e plotë me ekran me prekje

Përshkrimi Specifik:

Marka: XIAOMI

Prodhuesi: XIAOMI

Modeli: 9T

Numri i modelit të artikullit: 9T