EKRAN XIAOMI NOTE 9 PRO

4,000 L

Free worldwide shipping on all orders over $50

  • 30 days easy returns
  • Order yours before 2.30pm for same day dispatch
Guaranteed Safe Checkout

EKRAN XIAOMI NOTE 9 PRO

Përshkrimi i Produktit:

Zëvendësoni ekranin e celularit tuaj XIAOMI NOTE 9 PRO që jane të thyer, të gërvishtur, të dëmtuar, me defekt ose të papërdorshëm me një Ekran Origjinal dhe të testuar LCD te ri duke i dhënë një pamje të re celularit tuaj.