Ekran Samsung F12

2,000 L

Garanci per te gjitha produktet e blera tek SATURN DAY

Te sigurte ne shitje

Përshkrimi i Produktit

Ekran Samsung F12

Ky ekran përmban një ekran 6,5 inç HD+ (720 x 1600 piksele) Infinity-V me një raport pamjeje 20:9.

Ekrani është bërë nga teknologjia PLS IPS, e cila siguron riprodhim të mirë të ngjyrave dhe kënde të gjera shikimi.

Ekrani i telefonit përmban gjithashtu një pikë uji në krye, e cila strehon kamerën e përparme. Raporti ekran-trup i Samsung F12 është rreth 81.9%, që do të thotë se ekrani mbulon pjesën më të madhe të pjesës së përparme të telefonit.

Ekrani mbrohet nga Corning Gorilla Glass, i cili siguron një nivel mbrojtjeje kundër gërvishtjeve dhe rënieve të vogla.

Në përgjithësi, ekrani i Samsung F12 është mjaft i madh dhe ofron një përvojë të mirë shikimi me saktësi të mirë ngjyrash dhe nivele të ndriçimit.