Ekran Samsung C5

5,500 L

Garanci per te gjitha produktet e blera tek SATURN DAY

Te sigurte ne shitje

Përshkrimi i Produktit

Ekran Samsung C5 në shitje

Ekran Samsung C5 në shitje nga SATURNDAY. Ekrani i Samsung C5 ka një madhësi 5.2 inç Super AMOLED me një rezolucion prej 1080 x 1920 piksele dhe një densitet piksel prej 424 piksele për inç. Ekrani me prekje është metoda kryesore e ndërveprimit me pajisjen, duke i lejuar përdoruesit të lundrojnë në ndërfaqen e përdoruesit, të hapin aplikacione dhe të kryejnë detyra të ndryshme.

Ekrani i Samsung C5 është kapacitiv, që do të thotë se zbulon ngarkesën elektrike në gishtat tuaj kur prekni ekranin. Kjo lejon hyrjen e saktë të prekjes dhe kohën e saktë të përgjigjes. Ekrani me prekje mbrohet gjithashtu nga Corning Gorilla Glass 4, i cili ndihmon në parandalimin e gërvishtjeve dhe goditjeve të vogla.

Ekrani me prekje Samsung C5 mbështet gjestet me shumë prekje, duke i lejuar përdoruesit të kryejnë veprime të tilla si zmadhimi dhe lëvizja me dy gishta. Pajisja gjithashtu mbështet funksione të ndryshme të bazuara në prekje, si p.sh. rrëshqitja e pëllëmbës për të kapur pamje nga ekrani dhe prekja dy herë për të zgjuar ekranin.