Ekran Samsung A50 LCD

7,000 L

Garanci per te gjitha produktet e blera tek SATURN DAY

Te sigurte ne shitje

Pershkrimi i Produktit

Ekran Samsung A50 LCD

Ekran Samsung A50 LCD në shitje nga SATURNDAY. Ekrani A50 LCD është një ekran Super AMOLED 6.4 inç me një rezolucion prej 1080 x 2340 piksele dhe një raport pamjeje prej 19.5:9. Raporti ekran-trup është 84.9%, që do të thotë se pjesa e përparme e telefonit është pothuajse tërësisht e mbuluar nga ekrani.

Teknologjia Super AMOLED ofron të zeza të thella, raporte të larta kontrasti dhe ngjyra të gjalla, duke rezultuar në një përvojë të shkëlqyer shikimi. LCD është gjithashtu mjaft i ndritshëm për t’u lexueshëm lehtësisht jashtë, dhe mbështet përmbajtjen HDR, duke e bërë atë ideal për transmetimin e videove me cilësi të lartë.

LCD përmban një prerje të vogël në formë waterdrop në krye që strehon kamerën e përparme dhe sensori i gjurmëve të gishtave të telefonit ndodhet nën ekran. LCD gjithashtu mbështet funksione të ndryshme si ekrani gjithmonë i ndezur, filtri i dritës blu dhe temperatura e rregullueshme e ngjyrave.

Ekran Samsung A 50 LCD çmimi

Per ekran Samsung A 50 LCD çmimi është i arsyeshëm