Ekran Samsung A13 (5G)

2,000 L

Pershkrimi Specifik

  • Lloji: PLS LCD, 90 Hz
  • Madhësia: 6,5 ​​inç, 102,0 cm2
  • Rezolucioni: 720 x 1600 piksele, raporti 20:9

Garanci per te gjitha produktet e blera tek SATURN DAY

Te sigurte ne shitje

Pershkrimi i Produktit

Ekran Samsung A13 (5G)

Ekran Samsung A13 (5G) ne shitje nga SATURNDAY. Ky ekran ka një madhësi PLS IPS 6.5 inç me një rezolucion prej 720 x 1600 piksele dhe një shpejtësi rifreskimi 90 Hz.