EKRAN iPhone 11 PROMAX ORIGJINAL

18,000 L

Free worldwide shipping on all orders over $50

  • 30 days easy returns
  • Order yours before 2.30pm for same day dispatch
Guaranteed Safe Checkout

Përshkrimi

EKRAN iPhone 11 PROMAX ORIGJINAL

Ekran LCD i iPhone 11 Pro Max – Cilësi origjinale
Përfshirë xhami i ekranit, ekran me prekje.

Ekrani cilësor LCD për iPhone 11 Pro Max është bërë nga një OEM (Prodhuesi Origjinal i Pajisjeve).

Ky produkt është i pajtueshëm me: iPhone 11 Pro Max 6.5″

 

Riparimi:

Nëse nuk dëshironi të riparoni një pajisje vetë, ne mund ta bëjmë atë për ju. Teknikët tanë të aftë kanë riparuar mijëra telefona dhe, duke pasur parasysh këtë, ne garantojmë që pajisja juaj do të funksionojë përsëri në mënyrë perfekte. Ne kryejmë riparime në punishten tonë, pra nuk e dërgojmë telefonin tuaj në një vend tjetër shërbimi. Kjo do të thotë që ne ofrojmë shërbimin më të shpejtë dhe më të lirë në treg.