EKRAN HUAWEI Y9 PRIME 19

4,000 L

Free worldwide shipping on all orders over $50

  • 30 days easy returns
  • Order yours before 2.30pm for same day dispatch
Guaranteed Safe Checkout

EKRAN HUAWEI Y9 PRIME 19

Përshkrimi i Produktit:

EKRAN HUAWEI Y9 PRIME 19 origjinal artikull krejt i ri, i papërdorur, i pahapur, i padëmtuar në paketimin e tij origjinal. Zëvendësoni ekranin e celularit tuaj HUAWEI Y9 PRIME 19. që jane të thyer, të gërvishtur, të dëmtuar, me defekt ose të papërdorshëm me një ekran origjinal dhe të testuar LCD te ri duke i dhënë një pamje të re celularit tuaj.

Kujdes!

Ju lutemi mbani mend që testoni produktin tuaj përpara se ta instaloni. Nëse jo, do të jetë e vështirë të gjykohet përgjegjësia nëse LCD është i dëmtuar. kështu që pasi të jetë instaluar LCD, çdo dëmtim i shkaktuar nga njeriu, ne nuk do të marrim asnjë përgjegjësi.

Përshkrimi Specifik:

Marka: HUAWEI

Prodhuesi: HUAWEI

Modeli: Y9 PRIME 19

Numri i modelit të artikullit: Y9 PRIME 19

Materiali: xham