EKRAN HUAWEI P40

7,500 L

Free worldwide shipping on all orders over $50

  • 30 days easy returns
  • Order yours before 2.30pm for same day dispatch
Guaranteed Safe Checkout

EKRAN HUAWEI P40

Madhësia:

6.1 inç
*Me një dizajn qoshe të rrumbullakosura në ekran, gjatësia diagonale e ekranit është 6,1 inç kur matet sipas drejtkëndëshit standard (zona aktuale e shikimit është pak më e vogël).

Ngjyrë:
16.7 milion ngjyra

Lloji:
OLED

Rezolucioni:
FHD+ 2340 x 1080 piksele
*Rezolucioni i matur si një drejtkëndësh standard, me një dizajn qoshe të rrumbullakosura, pikselët efektivë janë pak më pak.

 

Izolimi ndaj ujit dhe pluhurit nuk është i përhershëm dhe rezistenca mund të ulet si rezultat i konsumit normal me kalimin e kohës. Mos e karikoni telefonin kur është i lagësht ose në mjedise me lagështi. Referojuni manualit për udhëzimet e pastrimit dhe tharjes