BATERI XIAOMI MODELET ME KAPAK XHAM

2,000 L

Free worldwide shipping on all orders over $50

  • 30 days easy returns
  • Order yours before 2.30pm for same day dispatch
Guaranteed Safe Checkout

BATERI XIAOMI MODELET ME KAPAK XHAM

Përshkrimi i Produktit:

Bateria Xiaomi Redmi 5a dallohet për qëndrueshmërinë dhe besueshmërinë e saj. Bateria Xiaomi Pro do të jetë një burim i dytë i shkëlqyer energjie për telefonin tuaj ose do të zëvendësojë baterinë origjinale.

Specifikim Specifik:

Kapaciteti i baterisë: 2910 mAh
Marka: Gelius
Marka e përputhshme e telefonit Xiaomi
Përmasat: mm 57 x 70 x 4
Pesha e paketimit: kg 0,051
Modeli i telefonit: Xiaomi Redmi 5a
Përberja: litiumit
Pesha: g 35