BATERI SAMSUNG MODELET S22,S22 PRO,S22 ULTRA

3,000 L

Free worldwide shipping on all orders over $50

 • 30 days easy returns
 • Order yours before 2.30pm for same day dispatch
Guaranteed Safe Checkout

BATERI SAMSUNG MODELET S22,S22 PRO,S22 ULTRA

Përshkrimi i Produkteve:

Set me bateri per modelet Samsung galaxy S22, S22 PRO dhe S22 ULTRA

 • Bateri për Samsung Galaxy S22, modeli EB-BS901ABY. Kapaciteti 3700 mAh.
 • Bateri për Samsung Galaxy S22 Ultra, modeli EB-BS908ABY. Kapaciteti 5000 MAh.
 • Bateri për Samsung Galaxy S22 Pro, modeli EB-BS906ABY. Kapaciteti 4500 MAh.

Tiparet:

Bateri për Samsung Galaxy S22

 • Bateri Samsung EB-BS901ABY për Samsung Galaxy S22
 • Kapaciteti 3700 mAh, krejtësisht identik me origjinalin
 • Paketa e Shërbimit: 100%  origjinale, gati për t’u instaluar
 • Gjeni autonominë fillestare të smartfonit tuaj dhe shijoni të gjitha veçoritë e tij

Bateri për Samsung Galaxy S22 Pro

 •  Bateri Samsung EB-BS906ABY për Samsung Galaxy S22 Pro
 • Kapaciteti 4500 mAh, krejtësisht i njëjtë me origjinalin
 • Paketa e Shërbimit: Samsung 100% origjinale, gati për t’u instaluar
 • Gjeni autonominë fillestare të smartfonit tuaj dhe shijoni të gjitha veçoritë e tij

Bateri për Samsung Galaxy S22 Ultra

 • Bateri Samsung EB-BS908ABY për Samsung Galaxy S22 Ultra
 • Kapaciteti 5000 mAh, krejtësisht identik me origjinalin
 • Paketa e Shërbimit: 100% Realme origjinale, gati për t’u instaluar
 • Rigjeni autonominë fillestare të smartfonit tuaj dhe shijoni të gjitha veçoritë e tij