BATERI SAMSUNG MODELET S20-NOTE 20

2,500 L

Free worldwide shipping on all orders over $50

  • 30 days easy returns
  • Order yours before 2.30pm for same day dispatch
Guaranteed Safe Checkout

BATERI SAMSUNG MODELET S20-NOTE 20

Përshkrimi i produktit:

Marka: FITHOOD
Polimer i përbërjes së qelizave të baterisë
Përdorime të rekomanduara për telefonin celular të produktit
Njësi numërimi 1 Numërimi
Tensioni 3,87 Volt
Bateri zëvendësuese me cilësi të lartë për Celular, SmartPhone
Të gjitha bateritë janë të certifikuara me ISO9001, RoHS, CE, UN38.3 dhe MSDS
Specifikimet e baterisë

Përshkrimi Specifik:

  • Kapaciteti: 4200 mAh, WH: 16.25 Wh,
  • Lloji: Li-Polymer,
  • Tensioni: 3.87 V
  • Përmasat: 72.4 x 59.6 x 5.4 mm
  • Pesha: 83.0 g