BATERI SAMSUNG MODELET ME KAPAK TE LEVIZSHEM

1,000 L

Free worldwide shipping on all orders over $50

  • 30 days easy returns
  • Order yours before 2.30pm for same day dispatch
Guaranteed Safe Checkout

BATERI SAMSUNG MODELET ME KAPAK TE LEVIZSHEM

Përshkrimi i Produktit:

Bateri origjinale Samsung që karikohet 100% brenda një kohe të shkurtër me cilësi të testuar, e pajtueshme për celularet Samsung, që ofron qëndrueshmeri, përdorim të gjatë dhe jetgjatësi.

Përshkrimi Specifik:

  • Marka: 3G-Power
  • Përdorime të rekomanduara për telefonin e produktit
  • Numri i njësive 1.0 numër
  • Tensioni: 4.4 Volt
  • Ripërdorimi I rikarikueshëm