BATERI IPHONE XS

3,000 L

Free worldwide shipping on all orders over $50

  • 30 days easy returns
  • Order yours before 2.30pm for same day dispatch
Guaranteed Safe Checkout

BATERI IPHONE XS MAX

Përshkrimi i Produktit:

Bateria qe përputhet në mënyrë të përkryer dhe plotësisht e pajtueshme me Apple iphone xs me kapacitet 2658mAh. Sistemi i avancuar i kontrollit të baterisë garanton përdorim efikas dhe të sigurt, ndërsa qelizat me cilësi të lartë sigurojnë jetëgjatësi.

Përshkrimi Specifik:

  • Përbërja: litium.
  • Përmasat e produktit : 10 x 6 x 0,5 cm; 30 gram
  • Kapaciteti: 2658mAh