BATERI IPHONE XS MAX

3,500 L

Free worldwide shipping on all orders over $50

  • 30 days easy returns
  • Order yours before 2.30pm for same day dispatch
Guaranteed Safe Checkout

BATERI IPHONE XS MAX

Përshkrimi i Produktit:

Bateria qe përputhet në mënyrë të përkryer dhe plotësisht e pajtueshme me Apple iPhone XS Max 3174mAh + Toolkit. Sistemi i avancuar i kontrollit të baterisë garanton përdorim efikas dhe të sigurt, ndërsa qelizat me cilësi të lartë sigurojnë jetëgjatësi dhe jetëgjatësi.

Përshkrimi Specifik:

Përbërja: litium.
Përmasat e produktit : 9 x 3.8 x 0.4 cm; 30 gram