BATERI IPHONE XR

3,000 L

Free worldwide shipping on all orders over $50

  • 30 days easy returns
  • Order yours before 2.30pm for same day dispatch
Guaranteed Safe Checkout

BATERI IPHONE XR

Pershkrimi i Produktit:

Bateri origjinale qe karikohet 100% mbrenda 3 orësh me cilësi të testuar, e pajtueshme per Iphone XR, që ofron qëndrueshmeri, përdorim të gjatë dhe jetgjatesi.

Specifikat e produktit:

  • Marka: VBCFT
  • Përbërja: Polimer litium
  • Modelet: IPhone XR
  • Tensioni: 3,81 Volt
  • Pesha e baterisë: 75 gram
  • Dimensionet e artikullit: LxWxH 10 x 5 x 0,1 Centimetra