BATERI IPHONE X

3,000 L

Free worldwide shipping on all orders over $50

 • 30 days easy returns
 • Order yours before 2.30pm for same day dispatch
Guaranteed Safe Checkout

BATERI IPHONE X

Përshkrimi i Produktit:

Bateri origjinale Iphone X që karikohet 100%  brenda një kohe të shkurtër dhe qe ju siguron qëndrueshmëri deri 24h përdorim.

Përdorimi:

 • Përdor karikuesin origjinal për të marrë kopjen rezervë të duhur në telefonin tënd.
 • Performancë e sigurt nën të gjitha testet.
 • Rezervim i gjatë me performancë të qetë.
 • IC-të origjinale përdoren për qëndrueshmëri dhe performancë.

Specifikat e produktit:

 • Marka: VBCFT
 • Përbërja: Polimer litium
 • Modelet: IPhone X
 • Tensioni: 3,81 Volt
 • Pesha e baterisë: 75 gram
 • Dimensionet e artikullit: LxWxH 10 x 5 x 0,1 Centimetra