BATERI IPHONE 8

2,000 L

Free worldwide shipping on all orders over $50

 • 30 days easy returns
 • Order yours before 2.30pm for same day dispatch
Guaranteed Safe Checkout

BATERI IPHONE 8

Përshkrimi i produktit:

 • Ofron performancë të mirë të bisedës dhe kohës së gatishmërisë Peshë e lehtë Duke qenë se është një bateri me polimer litium, ajo mund të rikarikohet lehtësisht. Qëndroni në kontakt më gjatë duke marrë energjinë e baterisë me një bateri litium-jon.
 • Performanca optimale Performancë e mirë dhe e sigurt nën numrin e testeve dhe matjeve. Kështu që tani mund të shijoni telefonata të pandërprera, surfing dhe më shumë në celularin tuaj.
 • Rezervimi i gjatë me performancë të qetë në celularin tuaj, i lehtë për t’u karikuar dhe i lehtë për t’u përdorur, bateria mund të përdoret me çdo karikues baterie.
 • Jep bisedë të qetë dhe kopje rezervë të gjatë në celularin tuaj. Lehtë për t’u hequr nga celulari juaj dhe e lehtë për të lidhur baterinë në celular.
 • Ngarkoni baterinë derisa të arrijë 100% përpara se ta përdorni për herë të parë.
 • Cilësi kompakte e dizajnit dhe e qëndrueshme dhe performancë.
 • IC-të origjinale përdoren për qëndrueshmëri dhe performancë.
 • Rezervim i gjatë me performancë të qetë.
 • Performancë e sigurt nën të gjitha testet.

Specifikat e Produktit:

 • Marka: VBCFT
 • Përbërja: Polimer litium
 • Modelet: IPhone 8
 • Tensioni: 3,82 Volt
 • Pesha e baterisë: 75 gram
 • Dimensionet e artikullit: LxWxH